18:52 | September 27, 2012

BLACK LEATHER DETAILS

Så mycket att göra och så lite tid. Man går upp 7 eller 8 varje dag och kommer i säng runt midnatt. Men, jag klagar inte. Bättre att ha många bollar i luften än att inte ha någonting alls. Idag körde jag på mycket svart, mycket skinn och super snygga loafers som ni får se i resten av bilderna lite senare. Det enda som fattas är piskan och motorcykeln, haha.

So much to do and so little time. I wake up at 7 or 8 every day and go to bed around midnight and is still not enough. Well well, as long as I love everything I do I don’t care. Today I’m wearing a lot of black, a lot of leather and super stylish loafers as you’ll see in the rest of the pictures later. The only thing missing is the whip and the motorcycle, haha.

Leave a Reply

  • (will not be published)