18:29 | September 30, 2012

WHEN IN DOUBT, DRESS UP 2.0

Jacket – Lindex / Shirt – COS / Pants – H&M / Shoes – Aldo / Bag – Aldo / Hat – Zara

Så här såg jag ut igår kväll mina vänner. Ja, skinnbyxorna har ni fått se hela veckan, men kan inte låta bli. Mitt favorit plagg i garderoben just nu! Började kvällen på Fotografiska för premiären av den nya klubben och Solomuns grymma musik och sen förbi Berns 2:35.1 en snabbis. Massa konstiga människor ute igår så det var inte så kul. Saknar Berlin!

Here is my outfit from last night. Started the evening at Fotografiska for the premiere of the new club and Solomuns awesome music, and after that Berns 2:35.1. Missing Berlin!

4 Responses to “WHEN IN DOUBT, DRESS UP 2.0”

  1. Rickard Andersson on

    Riktigt häftig outfit. In fact, så tycker jag din stil överlag är väldigt frän. Speciellt dessa byxor som du nu har börjat använda. Vart har du fått dom ifrån, ser att det står H&M men har kollat runt & dom finns ju ingenstans, du skulle inte kunna berätta vart man kan få tag på sådana?
    M.v.h En desperat kille!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)