14:56 | October 16, 2012

TUESDAY

Jacket – Weekday / Shirt – Forever21 / T-shirt – Acne / Jeans – Weekday / Shoes – Scorrett

3 Responses to “TUESDAY”

 1. En pojke vid namn Mikael. on

  Måste bara få säga att jag verkligen ser dig som en riktig förebild. Klickar mig in på din blogg dagligen & tycker att du är så cool. Verkligen. Vill även passa på att ställa en fråga, tycker att din skinnjacka är så grymt snygg. Har länge själv letat efter en skinnjacka i samma stuk. Men har såklart ej funnit något i min smak, så du kanske skulle kunna tipsa om någon bra sida eller affär eller dylikt där de säljer schysta skinnjackor? Riktigt tacksam för svar! :)

  Reply
  • julianh on

   Hej Mikael! Tack så hemskt mycket för så fina ord. Så härligt att höra att du gillar min blogg så mycket. Det värmer i hjärtat ska du veta :) min skinnjacka hittade jag på Weekdays secong hand avdelning på drottninggatan. Jag har själv haft jätte svårt att hitta skinnjackor. Men gå runt och kika på second hand butiker, där brukar man oftast hitta såna som är riktigt coola och som ingen annan har eller gå in på asos.com
   Lycka till!!!

   Reply
 2. Emelie on

  Galet snygg outfit! Du passar verkligen i jeans! Vill också bara tacka för en jättebra och inspirerande blogg. Fortsätt så :)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)