8:00 | October 16, 2012

EARLY MORNING

Idag är jag så trött att jag bara skulle vilja ligga i min säng och sova i 10 år. Behöver verkligen min semester NU (2 dagar kvar). Oj oj oj vad jag kommer leva och njuta av varenda minut de kommande 2 veckorna. Men nu är det bara att bita i det sura äpplet och sticka iväg på dagens första möte. Förresten, här får ni en “behind the scenes” bild på hur det kan se ut när man måste akut-blogga direkt efter att ha fotat klart dagens, haha. En helt vanlig dag för oss modebloggare.

Today I am so tired that I just want to lie in my bed and sleep for 10 years. Really need my vacation NOW (2 days left). Wow what I will live and enjoy every minute of the next 2 weeks. By the way, here you get a “behind the scenes” picture of how it usually looks like right after the outfit-photos are taken, haha. The daily life of a fashion blogger. 

Leave a Reply

  • (will not be published)