23:37 | October 31, 2012

THE PERFECT WINTER COAT

I 2 månader har jag vart på jakt efter den perfekta vinterrocken och idag efter att nästan ha gett upp hittade jag den. ÄNTLIGEN! Den sista i min storlek också, med den perfekta längden och en oversize-krage som är to die for. Tre tusen kronor fattigare men så glad i hjärtat! Ska se till att ta riktigt fina bilder och visa er i veckan. Ville bara passa på och tipsa er om dessa två från Fifth Avenue som också är riktigt snygga.

For two months I’ve been looking for the perfect winter coat and today after almost given up, I found it. FINALLY! The last one in my size too, with the perfect length and an oversized collar that is to die for. Three thousand kronor poorer but so happy! I’ll promise to take really nice pictures and show you guys this week. Just wanted to take this opportunity to tell you about these two from Fifth Avenue, which also are pretty awesome.

2 Responses to “THE PERFECT WINTER COAT”

 1. Rebecca on

  Hej! Jag har en blogg på Spotlife och skulle vilja få bort menyraden (som du tagit bort) till höger, och alltså få bloggen centrerad. Men jag vet inte hur man gör! Hur gjorde du? Tacksam för svar! Kram

  Reply
  • julianh on

   Hej rebecca :) det är jätte lätt! gå in där det står utseende för din blogg och sen inställningar för tema. Där ska du kunna välja om du vill ha menyraden till höger eller inte.

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)