9:10 | November 19, 2012

n.19

God morgon, måndag. Inte för att låta negativ på något sätt, men måndagar är bland det värsta jag vet. Ursch. Allt känns så jobbigt och ansträngande på måndag morgnarna. Ja, skönt med en ny vecka, nya tag och allt det där men ändå. I så fall känns tisdagar som en mycket bättre start på veckan. Men nu är det väl bara att bita ihop och göra sig redo för dagen. Blev i alla fall lite glad när jag gick in på mailen och såg det här liveklippet som Universal Music har skickat till mig på Rihannas konsert i fredags. Det var så kul att äntligen se henne live. Någon av er som var där eller såg konserten på Metros hemsida? Vad tyckte ni?

Here is a live clip that I got from Rihannas concert last friday, made by Universal Music.  

Leave a Reply

  • (will not be published)