14:22 | November 26, 2012

MONDAY

Blazer & T-Shirt – Zara / Jeans – Weekday / Shoes – Zara / Sunglasses – Ray Ban

Idag känner jag mig lika grå som dagen, dessutom hade jag lite bråttom imorse när jag skulle åka till jobbet så jag slängde bara på mig en svart t-shirt, gråa byxor och skinnjacka och lämnade till och med kameran hemma. Härlig morgon.. NOT! Får väl bjuda på en av mina favoritoutfits från i somras istället. Snyggt, enkelt och stilrent.

One Response to “MONDAY”

  1. Richard on

    Hej!Tack ff6r en inspirerande blogg! Jag e4r pe5 jakt efter den mf6nstrade le5ngkle4nningen som Elin Kling gjdore ff6r HM. Jag vet att jag sett den pe5 dig. Om du trf6ttnat pe5 den och vill se4lja den till en som e4r desperat efter den se5 hf6r av dig!Tack pe5 ff6rhand!Lina

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)