Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

9:15 | December 13, 2012

LATEST ON INSTAGRAM

Go’morgon på er mina vänner! Lidit av bloggtorka de 2 senaste dagarna. Känns som att all min inspiration har frusit till is och allt i min garderob känns tråkigare än någonsin. Inte går det att klä sig särskilt snyggt heller när det är så förbannat kallt ute. Ursch. Nä, men nu tar jag mig i kragen och ser till att bara gilla läget. Gjorde en liten grej för Modette igår som kommer upp på deras hemsida senare idag tror jag, så håll utkik.

Här får ni en liten titt på vad som har hänt på min instagram de senaste dagarna. Glöm inte att ni kan följa mig där också!