Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:12 | December 17, 2012

BAD BOY

Jacket – Lindex / Shirt – COS / Pants – H&M / Shoes & Bag – Aldo / Hat – Zara

Helgen är över och jag är så glad för det! Den här helgen var inte så kul. Humöret var inte riktigt på topp. Vet inte vad det är, men är nästan säker på att det är det här vädret som håller på göra mig galen. Klarar inte av att det är så mörkt hela tiden och kommer aldrig vänja mig vid det. I December förra året bodde jag i Miami och just nu saknar jag det så förbannat mycket!

Dagen har iaf börjat bra. Tar itu med mail samtidigt som jag äter lunch och skriver det här inlägget. Oh underbara måndag!