11:29 | January 28, 2013

j.28

 

2013 fortsätter att överaska mig med otur och tråkigheter. Den här månaden har verkligen varit fruktansvärt jobbig för mig på alla fronter, (ett rent helvete rättare sagt) och jag börjar känna mig riktigt trött och besviken på allt just nu. Ni kanske har märkt det på bloggen som tyvärr har fått lida en hel del, men det har varit väldigt svårt att koncentrera sig på annat än mitt privatliv de senaste veckorna. I lördags efter en grym kväll ute med vänner blev jag av med min favvo jacka från Arme of Me. Den blev stulen från garderoben på något konstigt sätt, (ja, jag hade kvar lappen och när jag skulle hämta ut den så var den borta) så det blev ett rätt tråkigt avslut på kvällen kan man säga.

Men nu är det måndag. Ny vecka. Äntligen sista veckan i januari så det är bara att bita ihop några dagar till. Sen blir det bara bättre. Förhoppningsvis.

2013 continues to surprise me with bad luck and trouble. This month has really been terribly difficult for me on all fronts and I’m starting to feel really tired and disappointed at everything right now. You may have noticed it on the blog, which unfortunately have suffered a lot, but it has been very hard to concentrate on anything other than my personal life the last weeks.

But now it’s Monday. New week. Finally the last week of January, so I just need to bite the bullet a few more days. Then it only gets better. Hopefully.

3 Responses to “j.28”

Leave a Reply

  • (will not be published)