11:48 | March 12, 2013

The Fanny Pack

Skärmavbild 2013-01-16 kl IMG_9995

IMG_9996Nu är man hemma igen. Back to reality som man brukar säga! Hade 5 helt underbara dagar i Berlin och medans jag var där passade jag självklart på att andas in ny inspiration och fota fota fota massa StreetStyle till er. Så nu kör vi! Häng med på en snabb resa till Berlin idag och låt oss inspireras av alla människor man hittar ute på gatan.

Now I’m home again. Back to reality as they say! Had 5 absolutely wonderful days in Berlin and while I was there I took the opportunity to breathe in new inspiration and shoot shoot shoot a lot of StreetStyle for you guys. So here we go! Join me on a quick trip to Berlin today and let us be inspired by all the people you find in the street.

One Response to “The Fanny Pack”

Leave a Reply

  • (will not be published)