16:07 | May 3, 2013

The man box

IMG_156Hair wax – Maria Lina Creator Limited Edition No 1 / Hair & body shampoo – Schwarzkopf Professional 3D / Hydra energetic anti-tiredness moisturiser – L’oréal Men Expert / Toothpaste – SB12 / Sun stick spf 30 – Nueva

Detta fick jag hem för några dagar sedan och hade helt glömt bort att visa det för er. “The Man Box” är ett nytt koncept som GlossyBox har lanserat för oss killar, och jag säger bara ÄNTLIGEN! Jag är ju så lat när det kommer till att skaffa/testa nya produkter, så det här passar mig perfekt. Mer info om produkterna och hur ni får tag i en sådan hittar ni på www.themanbox.se

Got home this nice box a few days ago and had completely forgotten to show you guys. “The Man Box” is a new concept that Glossybox has launched for us guys, and I just have to say, FINALLY. Since I never usually give some grooming tips in the blog I wanted to show you what I got in it. More info about the products and how to get your own box on www.themanbox.se

Leave a Reply

  • (will not be published)