18:57 | May 30, 2013

INTERVIEW

Skärmavbild 2013-05-30 kl. 14.13.05Skärmavbild 2013-05-30 kl. 14.14.24Reportage by Ellen Carlson

För ett par veckor sedan fick jag ett mail från Ellen som går andra året på JB gymnasiet i Västerås och höll på med stort projekt i skolan. Hon och 2 andra klasskamrater skulle göra en modetidning och ville gärna ha med en reportage om mig och en annan kvinnlig bloggare. Här har vi resultatet. Bra jobbat tjejer och lycka till!

A couple of weeks ago I received an email from Ellen who is in her second year at JB high school in Västerås and was working on a large project in school. She and two other classmates would make a fashion magazine and wanted to do an interview with me and another female blogger. Here we have the result. Well done girls and good luck!

One Response to “INTERVIEW”

Leave a Reply

  • (will not be published)