14:59 | August 22, 2013

Handmade bracelets

IMG_391

IMG_3912Fick precis ett paket hem med dessa super coola handgjorda armband från Wgaard Design, och kände direkt att jag var tvungen att tipsa om dom. Det som gör dom så unika är att de är tillverkade av gamla cykeldelar såsom kedjor, cykeldäck, slangar och allt möjligt annat. Hur snygga? Fick också 10 rabatt kuponger som jag kan ge bort till vem jag vill, så är det någon av er som känner för att skaffa sig ett sånt kan ni antingen kommentera här nedan eller maila så får ni en kod av mig. Ni hittar deras webshop HÄR.

Just got a package home with these super cool handmade bracelets from Wgaard Design. What makes them so special is that they are made from old bicycle parts such as chains, bicycle tires, tubes and everything else. How hot? Got 10 discount codes as well that I can give away to whoever I want, so is there any of you who feel like getting one of these, you can either comment below or send me an e-mail and I send you a code. You can find their online store HERE.

Leave a Reply

  • (will not be published)