19:07 | November 21, 2013

APLACE

IMG_008

Skärmavbild 2013-01-16 klDagen började med presslunch på den nya Aplace butiken på Norrlandsgatan 11 och jag är helt kär i butiken. Så fin! Min nya favoritbutik utan tvekan. Sen har jag bara sprungit runt på stan i regnet och fixat lite saker inför resan. Mycket att göra de här sista dagarna. Hann käka pizza med min böna Angelica också och snart ska vi mötas upp igen för att gå på Tommy Hilfigers event ikväll. Resten av outfitten kommer sen.

The day began with a press lunch at the new Aplace store at Norrlandsgatan 11 and I’m totally in love with the store. It’s just perfect! My new favorite store right now. Then I’ve just been running around town in the rain and fixed some things for the trip. Much to do these last days. Had lunch with my friend Angelica too, and soon we will meet up again to go to Tommy Hilfiger’s event tonight. The rest of the outfit comes up later. 

One Response to “APLACE”

Leave a Reply

  • (will not be published)