9:30 | November 22, 2013

Skärmavbild 2013-01-16 klIMG_0041 collage IMG_0074

Bomber jacket – Hope (HERE) // Turtleneck sweater – Abrage (HERE) // Trousers – Fifth Avenue Shoe Repair (HERE) // Glasses – Oscar Jacobson

Ni förstår inte hur länge jag har velat ha de här byxorna. Seriöst. Hur snygga är dom inte? Skulle på riktigt kunna ha dom varje dag! För att inte prata om denna bomberjacka från Hope som jag klickat hem från Zalando. Perfekt för både våren och sommarn med.

I’ve been wanting these pants for such a long time. Seriously. I’m in love! I could wear them every day! Not to talk about this bomber jacket from Hope that I bought from Zalando. Great for spring and summer as well.

One Response to “”

  1. Susanna on

    Hej Julian!
    Guuuud va snygga byxorna är, passar dig så bra! Härligt att höra att du mår bättre nu, hoppas din resa blir fantastisk! Själv åker jag ju till New York nu på onsdag också, ska bli så kul! Kram från mig!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)