18:29 | November 23, 2013

LET’S CELEBRATE

collage

Me: Blazer – Zara (HERE) // Shirt – H&M // Pants – Fifth Avenue Shoe Repair (HERE) // Shoes – Hugo Boss // Glasses – Oscar Jacobson

Förra helgen fyllde Björn Axén 50 år och det firades med en fantastisk gala på Nalen i smoking och fina gala-klänningar. Ikväll är det klubben Gallery 2.35:1 på Berns som fyller 7 år och det bankas 3 rätters middag på restaurangen, tårta och dans i surrealistisk skog anda hela kvällen. Dags att börja göra sig i ordning! 

Last weekend it was Björn Axén’s birthday and it was celebrated with a spectacular gala at Nalen in tuxedos and gala-desses. Tonight the club Gallery 2.35:1 at Berns is having a birthday party and we’re gonna celebrate with a 3 course meal in the restaurant, cake and dance in a surreal forest spirit throughout the night. Time to start getting ready!

Leave a Reply

  • (will not be published)