3:40 | November 27, 2013

M I A M I

IMG_7304IMG_7318IMG_7322IMG_7332Lite snapshots från resan hit. ÄNTLIGEN framme i värmen. Känns helt underbart! Hela resan gick hur bra som helst tills jag landade i Miami och ska hämta min stora resväska och får reda på att den inte kom med flyget. PANIK! Alla mina kläder? Bra jobbat AirBerlin… (not). Nu är det bara att vänta och hoppas på att den kommer imorgon. Håll tummarna!

Some snapshots from the trip. I have FINALLY arrived in this beautiful city. Feels wonderful! The whole trip went just fine until I landed in Miami and was going to get my suitcase and found out that it didn’t come with the same plane. PANIC! All my clothes? Good job AirBerlin … (not). Now I just have to wait and hope that it’ll come tomorrow. Keep your fingers crossed!

Leave a Reply

  • (will not be published)