19:37 | November 30, 2013

LINCOLN ROAD

IMG_7488Dagarna här i Miami har varit så där hittills. Jo det är soligt och det är varmt men min resväska har fortfarande inte hittats och  jag kan inte riktigt slappna av tills jag fått tillbaka den. Så många snygga outfits som jag hade planerat att fota här. Blir så ledsen när jag tänker på alla saker som är borta. Fan! Men ikväll ska jag iaf träffa några vänner som bor här och försöka ha lite kul. Jag är trotts allt på semester.

The days here in Miami have been just ok so far. Well it’s sunny and it’s hot but my suitcase has still not been found, and I can’t really relax until I get it back. So many nice outfits that I had planned to shoot here. I get so sad when I think of all the things that are gone. Fan! But tonight I’m gonna meet some friends and try to have some fun. I’m on vacation after all. 

IMG_7497

IMG_7503Shirt – H&M // Jeans – Weekday // Jeans Jacket – H&M // Bag – Sandqvist // Shoes – Zara  // Sunglasses – Wesc 

4 Responses to “LINCOLN ROAD”

Leave a Reply

  • (will not be published)