19:53 | December 14, 2013

KEEP IT WARM

PicMonkey Collage1Skärmavbild 2013-01- klPicMonkey Collage

Find all the jackets – HERE

Det är så förbannat kallt nu. Brrr. Det enda jag kollar på när jag går in i en butik nuförtiden är jackor. Vintern är ju så lång i det här landet så det gäller att ha några riktigt sköna och varma jackor att klara den här hemska årstiden med. Asos är en av mina absolut favorit webbbutiker så här har jag samlat mina favoriter därifrån.

It’s so damn cold now. Brrr. The only thing I look at when I go into a store these days is jackets. The winter is so long in this country so you have to have some really nice and warm jackets to withstand this terrible season with. Asos is one of my absolute favorite online shops, so here I have gathered my favorites from there.

One Response to “KEEP IT WARM”

  1. Niklas on

    Den andra jackan, kappan med läderarmar.. vart hittar jag den ? Kollar igenom asos men hittar bara i biker jacka version, inte sån lång som han på bilden har.

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)