13:47 | December 17, 2013

WIN A LUMIX GM1 FROM PANASONIC

UntitledPanasonic Lumix GM1 (info) – HERE 

Har skaffat mig en ny leksak. Ytterligare en systemkamera men den här gången en pytteliten sådan. Sjukt snygg, man kan byta objektiv och är så liten att den får plats i fickan. Den stora systemkameran orkar man ju inte ta med sig överallt så den här är perfekt till vardags, när man är ute på events, modevisningar, konserter, partykvällar osv. Men det jag ville tipsa er om var att Panasonic har nu en tävling där ni kan vinna en Lumix GM1 och få den innan jul. Hur fett? Det enda ni behöver göra är att berätta kort om ert bästa foto erfarenhet och motivera varför just du ska vinna denna läckra systemkamera! Maila ditt svar till: [email protected] 

 1. pris – Lumix GM1
 2. pris – Panasonic XS3
 3. pris – Panasonic FS5

Tävlingen håller på tills imorgon 18/12 så kör hårt nu och lycka till!

2 Responses to “WIN A LUMIX GM1 FROM PANASONIC”

 1. Fredrik on

  Åh vilken rolig tävling! Jag och tre av mina tjej vänner var i Cypern i slutet av sommaren. När vi stod där på den långa gatan där
  alla restauranger, affärer, barer mm ligger så skulle vi ta en bild på oss alla. Så jag frågar en man som ser väldigt trevlig samt snäll ut att
  knäppa en bild på oss. Han ber oss backa och det gör vi och han tar ett foto sedan börjar han springa med kameran. Vi blev väldigt chockade och
  jag fattade inte riktigt vad som hände fören någon minut efter. Jag börjar springa efter han och skriker på engelska att han ska stanna samt ge mig kameran. Han fortsätter att springa men han märker att jag ligger i och han kastar bakåt kameran, jag ser ju självklart inte det och den träffar marken och går i tussen bitar. Så min erfarenhet är att kanske inte fråga en okänd person om han kan ta en bild av mig och mina vänner haha. Jag vill vinna denna kamera då jag gärna skulle vilja ha en ny och som fattig student har man ju inte en förmögenhet. Stora kramar! :)

  Reply
 2. Niima Melusi Boa on

  My best photographic moment must have been a year ago when I went with my class to Florence. We all had cameras and took some really amazing pictures and captured all the great things about Florence, the happy atmosphere and amazing food. The best picture of them all was the class photo with the Ponte Vecchio bridge in the background. Probably my best trip ever! I think I should win the one of the contest, because I only have a DLSR camera which I’m so happy for. But it takes so much space that I don’t have the opportunity to take it with me to a lot of places for example when I went to Greenland, party’s and hikes. I also think the cameras would bee the right fit for, because they take amazing pictures and I have read a lot of good reviews about them. Winning this contest would also mean that I would be able to capture more great moments…
  – Greetings

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)