17:28 | December 30, 2013

Samsøe & Samsøe SS14

Untitled IMG_8144 IMG_8112 Untitled IMG_8161

Top & Pants -Samsøe & Samsøe SS14 // Leather jacket – Second hand // Fake fur vest – Mexx // Vest – Monki // Bag – Vagabond // Sunglasses – Monokel (HERE)

Sist jag fotade en outfit från Samsøe & Samsøe i våras så hade jag den blåa blommiga jeansskjortan och kepsen i samma mönster. Kommer ni ihåg det? Nu har jag byxor och tröja från vår/sommar 2014 kollektionen som kommer ut i butik nästa år. Längtar. Jag vill ha allt!

Last time I posted an outfit from Samsoe & Samsoe last spring, I had the blue floral denim shirt and cap in the same pattern. Do you remember? Now I have the pants and shirt from the Spring / Summer 2014 collection, which will hit the stores next year. Can’t wait. I want it all! 

4 Responses to “Samsøe & Samsøe SS14”

Leave a Reply

  • (will not be published)