11:46 | January 15, 2014

IN MY BATHROOM CABINET

UntitledPerfume – Bleu de CHANEL (HERE) // Trimmer – Gillette (HERE) // Face Wash – Bull Dog (HERE) // Deodorant, Anti-shine Moisturizer & Shaving Foam – Recipe for men (HERE) // Body Lotion – Jack Black (HERE)

Tänkte visa vad som finns i mitt badrumsskåp just nu. Mina favoriter så att säga. Detta använder jag nästintill varje dag. Parfymen varierar såklart, använder inte alltid samma, men den här är min absolut favorit just nu. Brukar aldrig skriva om grooming men ni får säga till om ni vill att jag börjar skriva lite mer om det. God morgon på er!

I just wanted to show you what’s in my bathroom cabinet right now. These are my favorites! I use them almost every day. The perfume will vary, of course, I do not always use the same, but this one is my absolute favorite right now. I never write about grooming but you guys can tell me if you want me to start writing a bit more about it. Good morning to y’all!

2 Responses to “IN MY BATHROOM CABINET”

 1. denkillen on

  Tjenare Julian, grymt bra produkter du lagt upp, älskar den där chanel pafymen ! Luktar Galen gott !

  Tänkte även passa på att tipsa dig om fb-gruppen “killar som bloggar”, det är som du hör en grupp där endast killar bloggar.

  Jag skapade som sagt den här gruppen för bara oss killar och det är för att det kan vara roligt för att dela med sig utav sin blogg. Men också för att jag tycker killar ska få ta plats mer i blogg världen, så därför kan det vara roligt med en gemensam grupp :)!

  Då får mer än gärna gå med och lägga till alla manliga bloggare du vet!

  Ha de gött

  Länk : https://www.facebook.com/groups/452221528198941/
  // Denkillen

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)