12:30 | January 24, 2014

Untitled1

Untitled

photos by Viktor Frisk / edit by me

Blazer – Zara // Shirt – COS // Knit – Polo Ralph Lauren // Jeans – Weekday // Boots – Scorett // Bag – Sandqvist (HERE) // Sunglasses – Monokel (HERE)

Inte världens snyggaste outfit men ibland har man verkligen ingenting att ha på sig, så då brukar jag bara ta något som känns enkelt och bekvämt. Däremot är jag sjukt nöjd med den här väskan från Sandqvist. Både datorn och kameran får plats i den. Tummen upp! Idag är det bara massa jobb som står på schemat men kanske unnar mig en utgång ikväll. Vem vet..! Trevlig helg på er.

Not the best looking outfit but sometimes you really have nothing to wear, so when that happens I just take something that feels easy and comfortable. However, I’m very happy with this bag from Sandqvist. I have room for my computer and my camera in it. Thumbs up! Have a good weekend y’all. 

2 Responses to “F°”

Leave a Reply

  • (will not be published)