9:00 | January 29, 2014

MBFW DAY 1

Untitled IMG_9111 Untitled11 IMG_9250 UntitledbUntitled IMG_9408Untitled IMG_9454 IMG_9471 Untitled Untitledjl

photos & edit by me

Vilka underbara dagar mina vänner. Så mycket inspiration! Här har ni en kort sammanfattning av dag 1 i bilder, (har många fler bilder från visningarna men hinner tyvärr inte lägga upp alla på en gång). Whyred startade modeveckan med fina mönster och hårdknutna halsdukar som täcker halva ansiktet. De tre trenderna som stack ut ganska mycket under dagen var päls, skinn och metallic. Men min absolut favoritvisning från första dagen var J.Lindeberg, utan tvekan. Helt fantastisk kollektion. Välskräddade plagg med riktigt snygga detaljer, lager på lager och mycket skinn. Allt var bara perfekt!

Here you have a brief summary of Day 1 in pictures (I have many more photos from the shows, but I have no time to post all at once). Whyred started fashion week with nice patterns and hard knotted scarves covering half the face. The three trends that stood out quite a bit during the day was fur, leather and metallic. But my absolute favorite show of the day was J.Lindeberg, no doubt. Absolutely stunning collection. Well-tailored clothes with really nice details, layering and leather. Everything was just perfect!

Leave a Reply

  • (will not be published)