9:45 | February 13, 2014

NEW IN – JOHN VARVATOS

IMG_0647

Untitled1. JV Platinum Edition // 2. JV Artisan Black // 3. John Varvatos // 4. JV Artisan // 5. JV Artisan Acqua – find them (HERE)

Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Jag älskar parfymer! Får aldrig nog av nya dofter. Här har vi den nya uppdateringen i mitt badrumsskåp. Har införskaffat nästan hela John Varvatos serien, förutom en som jag inte riktigt gillade. Den nya som precis har släppts är 5:an, Artisan Acqua och luktar precis som det låter. Manlig, tidlös, med en fräsch och somrig känsla. Gillart!

____________________________________________________________

I’ve said it before and I’ll say it again. I love perfumes! I never get enough of new scents. Here we have the new update in my bathroom cabinet. I have bought almost all of the John Varvatos series, except one that I didn’t really like. The new one that have just been released is the 5th, Artisan Acqua and smells just like it sounds. Masculine, timeless, with a fresh and summery feeling. Like it!

Leave a Reply

  • (will not be published)