12:08 | April 10, 2014

MORE OF AW14

IMG_8276 IMG_8278 IMG_8264 IMG_8315

IMG_8286Lite skor och accessoarer från gårdagens pressvisningar. Man blir nästan lite sugen på hösten redan nu när man får se alla snygga kläder och skor som kommer ut i butik då, men nej. Först ska vi njuta av en fantastisk sommar! Nu drar jag och fotar med Linn, sen iväg på ett litet event och presentation av Hopes nya kollektion inför hösten som tydligen ska ha ett nytt koncept. Solen skiner idag, livet!

__________________________________

Some shoes and accessories from yesterday’s press day. I get almost a little hungry for autumn already when you get to see all the nice clothes and shoes that will hit the stores then, but no. First we have to enjoy a great summer together! Now I’m gonna shoot with Linn, then off to a small event and presentation of Hope’s new collection for autumn which apparently will have a new concept. The sun is shining today, life!

Leave a Reply

  • (will not be published)