12:01 | April 22, 2014

DAILY RANDOMS

IMG_8519 P1630042 Untitled11 Untitled

Några random bilder från de senaste dagarna. Bästa Roland hjälpte mig att rensa hela min dator igår kväll så nu är den som ny igen. Äntligen! Idag blir det full fart för mig. Ska iväg och klippa mig nu sen vidare och fixa lite ärenden samt hinna träna och fota med Angelica. Yes, ni läste rätt. Ger träningen en ny chans (igen). All in! Hoppas det går bättre den här gången!

__________________________________

Some random pictures from the last few days. The best Roland helped me to clean my whole computer last night so now it’s like new again. Finally! I have a lot to do today. I’m gonna go and fix my hair now and get some errands done in the city.  Later I have to go to the gym and shoot some outfits with Angelica. Yes, I’ll give the gym a new chance (again). All in! Hope it goes better this time!

Leave a Reply

  • (will not be published)