13:25 | May 14, 2014

N O M I N A T I O N T I M E

UntitledOk hörrni, jag gillar inte riktigt att be om sånt här men nu kände jag bara, why not! En gång skadar väl inte. Nu är det ju dags att börja nominera sina favoriter till Veckorevyn Blog Awards och jag har ju kämpat med min blogg ett tag nu så det skulle betyda otroligt mycket om ni ville nominera mig! Jag skulle bli så glad och tacksam bara för en nominering, för att inte prata om att vinna ett pris. Wow. Vore en dröm. Gå in HÄR och gör mig glad fina ni!

_______________________________________

Ok, I do not really like to ask for things like this but now I just felt, why not! One time will not hurt, right? Now it is time to start nominating their favorites to VeckoRevyn Blog Awards and I’ve struggled with my blog for a while now so it would mean a lot if you would nominate me! I would be so happy and grateful just for a nomination, not to talk about winning a prize. Wow. Would be a like dream. Click HERE and make me happy, please! 

 

Leave a Reply

  • (will not be published)