15:05 | June 25, 2014

BRÅVALLA STYLE HUNT

BRAVALLA_flyerGAH Bråvalla imorgon och jag är så taggad! Jag tillsammans med mina favoriter Angelica och Andreas kommer ha den här grymma tävlingen för er som ska till Bråvalla under hela festivalen. Priserna är helt sjukt bra så se till att ta med er de coolaste festivalplaggen i garderoben och hitta oss för att bli fotade! Det ska bli så kul att träffa alla er som ska dit och hänga. Imorgon kööör vi. Woohooo! 

_______________________________

GAH Bråvalla tomorrow and I’m so excited! Me along with my favorites Angelica and Andreas will having this awesome contest for you guys that are going to Bråvalla during the whole festival. The prices are just amazing so be sure to take the coolest festival clothes that you have in the closet and find us to be photographed! It will be so much fun to meet all of you there and hang out. Woohooo!

Leave a Reply

  • (will not be published)