12:10 | June 29, 2014

TIME TO VOTE

stylehunt girls 123 stylehunt girls 456 stylehunt girls 789 stylehunt boys 123 stylehunt boys 456 stylehunt boys 789
DAGS ATT RÖSTA mina vänner! Vem tycker ni har den bästa festivalen looken från tjejerna / killarna? Nu är alla finalister från alla tre dagar samlade här och jag har redan mina två favoriter men det är ni som får bestämma. Ni väljer ut en tjej och en kille och röstar här på högerspalten. Kör hårt! 

_____________________________________

TIME TO VOTE my friends! Who do you think has the best festival look from the girls / guys? Here you have all the finalists from all three days and I already have my two favorites, but it is you who decide. Choose a girl and a guy and vote on the right column. Go for it!

5 Responses to “TIME TO VOTE”

 1. hampus myrèen on

  tja du, riktigt svårt val där för så många stilren outfitar! Men måste då säga nummer 2 bland killarna och nummer 4 utav tjejerna om jag ska välja! men enligt mig e alla klockrena vinnare…. Må bäst! ;)

  Reply
 2. Jasko on

  Tjej: Nr 2
  Kille: Ingen av killarna har en “festival outfit”, men om jag måste välja någon så väljer jag Nr 4 eftersom jag älskar hans jacka från Zara :)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)