19:41 | July 31, 2014

MADE OF WOOD

5F4A0527 5F4A0540 5F4A0478

5F4A0511Shirt – Lexington AW14 // Shorts – American Apparel (old) // Shoes – Zara // Briefcase – Oscar Jacobson AW14 // Sunglasses – Carl Oaks (HERE) // Hat – H&M

Lång dag idag och nu har jag precis kommit hem och ska snart iväg igen. Vad tycker ni om mina nya solglasögon från Carl Oaks? Helt i trä – coola va? Såg dem på instagram och var tvungen att skaffa mig ett par. Handgjorda från utvalda bitar av trä och kommer i en liten återvunnen box med tygpåse till.

______________________________

Long day today and now I’ve just arrived home and soon I’m off again. What do you think of my new sunglasses from Carl Oaks? All in wood – cool huh? Saw them on instagram and had to get myself a pair. Handmade from select pieces of wood and comes in a small recycled box with a cloth bag too. 

Leave a Reply

  • (will not be published)