14:24 | August 15, 2014

THE WINNER IS…

5F4A7749-1

Nu är Replay tävlingen avslutad och jag har valt ut en vinnare. Först vill jag bara säga TACK till alla som var med och häng inte läpp för att inte just du vann den här gången för nästa vecka kommer del 2 och då kanske det är just du som vinner! Vinnaren av en valfri denim skjorta från Replay är… Mathias Hjorth. Stort GRATTIS! Kolla din mail. :)

___________________________________

The Replay contest is now over and I have chosen a winner. First I just want to say THANKS to everyone who participated and don’t be sad for not winning this time cause next week it’s time for part two, and then maybe it is you who wins! The winner of a denim shirt from Replay is… Mathias Hjorth. CONGRATULATIONS! Check your email :)

2 Responses to “THE WINNER IS…”

Leave a Reply

  • (will not be published)