19:32 | August 16, 2014

SHOPPING

Untitled1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE // 6. HERE // 7. HERE

Spenderat hela lördagen hemma och gått igenom alla webbshops som finns för att hitta lite inspiration och nya plagg till hösten och NY resan. Här är lite grejer från Nelly som jag är riktigt sugen på. Den 5e september bär det alltså av till NY fashion week med hela IMNEXT gänget och det ska bli så sjukt kul. Längtar ihjäl mig! Inte varit i New York på 6 år så det är verkligen dags nu.

______________________________

I have spent the whole day at home and gone through all the web shops to find some inspiration and new stuff for fall and for my trip to NYC. Here are some things from Nelly that I just must have. On September 5th it’s off to NY fashion week with the whole IMNEXT team and it’s gonna be so much fun. Can’t wait. Haven’t been in New York in 6 years so it’s really time now.

Leave a Reply

  • (will not be published)