10:02 | August 19, 2014

TRENDS FOR FALL – CAMEL

Untitled1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE // 6. HERE // 7. HERE

Även fast många inte är redo än så står hösten och knackar på nu. Själv tycker jag att det är rätt så mysigt med hösten, men sen får det gärna bli sommar igen. En av de största anledningarna till varför jag älskar hösten är pga höstmodet såklart. I love – och en av denna höstens största trender för oss killar är den camel-beiga-bruna färgen i alla nyanser. Det har aldrig varit en favoritfärg hos mig men nu blev jag helt plötsligt sugen på mörkbrun skinnjacka eller en lång ljusbeige ullrock a la Kanye. Why not?!

___________________________________

Even though many of you aren’t ready yet, the fall is knocking already. I think it’s pretty cozy in the fall, but after I just want it to be summer again. One of the biggest reasons why I love fall is because of the fall-fashion of course. I love it – and one of this fall’s biggest trends for us guys is the camel-beige-brown color in all shades. It has never been a favorite colour for me, but now I’m suddenly craving for a dark brown leather jacket or a long light beige wool coat a la Kanye. Why Not ?!

One Response to “TRENDS FOR FALL – CAMEL”

Leave a Reply

  • (will not be published)