7:20 | August 21, 2014

ASOS #EPICSUMMER

_MG_8096_MG_8099_MG_8115Photos by me | Snapshots from the Asos-event last night

Go’morgon på er! Förstår inte att jag är vaken så här tidigt. Min hjärna funkar inte före kl. 10 i vanliga fall men idag har jag möte på Marc Jacobs 8.30 så det är väl bara att bita i det sura äpplet. Ursch gillar inte ens äpple. Ja ja.. Här är iaf några snapshots från igår kväll. Jag hade på mig min favvo college jacka som jag fyndade på Forever21 förra året, ett par H&M byxor och en vanlig t-shirt från Weekday. Senare idag avslöjar jag vinnaren av gårdagens Replay tävling så håll utkik.

______________________________

Good morning y’all! I don’t understand that I’m up this early. My brain doesn’t work earlier than 10am normally but today I have a meeting at Marc Jacobs 8:30 so I so I don’t really have a choice. Here are some snapshots from last night. I wore my favorite college jacket that I bought at Forever21 last year, a pair of H&M pants and a plain t-shirt from Weekday. Later today I’ll reveal the winner of yesterday’s Replay contest so stay tuned.

 > Följ min blogg med Bloglovin <

4 Responses to “ASOS #EPICSUMMER”

Leave a Reply

  • (will not be published)