12:26 | August 24, 2014

BURGUNDY SUNDAY

5F4A78635F4A79025F4A78875F4A79185F4A7980Jacket – Blk Denim // Top – American Apparel // Trousers – Carhartt // Sneakers – Adidas Stan Smith (HERE) // Bandana – Carlings // Sunglasses – Komono (HERE)

Söndag! Har sovit ut och fått lite jobb gjort nu på morgonen. Valde att stanna hemma igår kväll och bara kolla på en film och ladda batterierna inför den kommande veckan som kommer bli rätt hektisk, men riktigt skoj. By the way, jag och sneakers alltså. Vi har verkligen hittat varandra kan man säga. De här klassiska Stan Smith är helt magiska!

_____________________________

Sunday! Nice morning in my bed and got some work done. Chose to stay at home last night and just watch a movie and recharge my batteries for the coming week that will be pretty busy, but really fun. By the way, me and sneakers. We’ve really found each other I must say. These classic Stan Smith are absolutely amazing!

6 Responses to “BURGUNDY SUNDAY”

Leave a Reply

  • (will not be published)