9:58 | August 25, 2014

PHOTOBOOTH MOMENT

Untitled#replaybacktodenim

Att man aldrig tröttnar  på dessa fotobås på fester, haha. Så kul! De här tog vi på Replay festen förra veckan. Måndag idag och dagen är fullspäckad med jobb och förberedelser inför modeveckan imorgon. Ska bli så kul att träffa alla och hänga hela veckan, gå på visningar och allt annat som ingår när det är modevecka. Lovar att fota så mycket som möjligt så ni får hänga med lite också.

_______________________________

We never get tired of these photo booth at parties, haha. So fun! We took this at the Replay party last week. Monday today and my day is packed with work and preparations for fashion week tomorrow. It will be so much fun to see everyone and hang out all week, go to the shows and everything else that is included when it’s fashion week. I promise to shoot as much as possible so you can keep up a bit too.

One Response to “PHOTOBOOTH MOMENT”

Leave a Reply

  • (will not be published)