10:10 | August 27, 2014

OVERALL

5F4A99435F4A99665F4A99605F4A99775F4A99475F4A9973Leather overall – Sixth June (HERE) // Shirt – Marc by Marc Jacobs (aw14 in store now) // Bomber jacket – Marc by Marc Jacobs (aw14 in store now)// Shoes – Leather Crown from Luisaviaroma // Bracelet – All_Blues (HERE) // Cap – Weekday (old) 

Första dagen på Stockholms modevecka blev det dags att inviga min nya favvo skinnoverall + denna bomber jacka för att hålla mig varm mellan visningarna. Vädret sög med andra ord! Gårdagens absolut bästa visning var Björn Borg som visade sist. Wow. Coolaste visningen i Stockholms Fashion Week historien om du frågar mig. Snapshotts från dagarna och vinsingarna kommer lite längre fram. Dags för dag 2.

________________________________

The first day at Stockholm Fashion Week it was time to inaugurate my new favorite leather overall + this bomber jacket to keep me warm between the shows. The weather sucked in other words! Yesterday’s absolute best show was Björn Borg. Wow. Coolest show in Stockholm Fashion Week’s history if you ask me. Time for day 2. 

3 Responses to “OVERALL”

  1. Cecilia on

    Va kul att du trots vädret anstängde dig med kläderna! Skitsnyggt ju:D inte bara jenas och tröja som andra bloggare ;) go go go!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)