12:21 | August 30, 2014

SNAKE PRINT

5F4A62805F4A63095F4A63355F4A63185F4A6346Blazer – H&M trend (old) // Shirt, Bag & Cap – Marc by Marc Jacobs (in store now) // Pants – H&M // Sneakers – Adidas Stan Smith // Sunglasses – EoE // Watch – Daniel Wellington 

Blått, vitt och snake print. Snyggt och bekvämt. Gillart! Andra dagen på modeveckan bjöd Stockholm på sol och perfekt temperatur så då passade jag på och tog fram den kortärmade skjortan som funkar för både dag och kväll. Men matchade skjortan, väskan och kepsen i samma mönster för att göra outfitten lite roligare och mer a la Julian ;)

________________________________

Blue, white and snake print. Stylish and comfortable. Like it! The second day of fashion week the sun was shining and the temperature was perfect, so I took the opportunity and wore the short-sleeved shirt that works for both day and night. But matched the shirt, bag and hat in the same pattern to make the outfit a little more fun and more a la Julian ;)

5 Responses to “SNAKE PRINT”

Leave a Reply

  • (will not be published)