17:25 | August 31, 2014

Dinner is served

UntitledI onsdags efter alla visningar drog jag och blogggänget till Museet för en super god middag, drinkar och massa skratt! Jag beställde in en köttbit som var det bästa jag har ätit på länge. Måste tillbaka dit igen! Efter middagen åkte vi vidare till Cheap Mondays efterfest en sväng där hela modebranschen var och firade Cheap Monday som fyllde 10 år.

___________________________

Last Wednesday after all the shows me and my blog gang went to Museet for a nice dinner, drinks and lot of laughs! I ordered a steak that was the best I have eaten in a long time. Gotta go back there again! After the dinner we went to Cheap Monday’s after-party where the entire fashion industry was celebrating Cheap Monday’s 10 years anniversary.

Leave a Reply

  • (will not be published)