9:05 | September 16, 2014

NEW YORK I LOVE YOU

julianh_brooklynbridgejulianhernandez_centralparkjulianh_streetstylePicMonkey Collagejulianh_behindthescenesjulianh_snapshot2_MH10452julianh_snapshotjulianh_streetstyle1Snapshots from NYC

Go’morgon Sverige! Ännu en bildbomb från New York. Helt sjukt hur mycket bilder man hann samla på sig på bara 5 dagar. Det har iaf varit väldigt skönt att kunna lägga ifrån sig kameran de senaste dagarna och bara vara ledig. Njuta av dagarna till 100% utan någon som helst stress. Japp, det är livet det!

____________________________

Good morning Sweden! Another picture-bomb from New York. It’s crazy how many pictures we took in just 5 days. But it’s been very nice to be able to put the camera away the past few days and just be totally offl. Enjoy the days without any stress. That’s life!

Leave a Reply

  • (will not be published)