17:51 | September 20, 2014

GREETINGS FROM MIAMI

_MH11401_MH11353julianh_miamiSnapshots from Miami

Bjuder på tre bilder från mina senaste dagar här i Miami. Har fortfarande massa bilder och outfits kvar från New York att visa er men tänkte att det vore nice med lite variation också. Dagarna har spenderats på stranden eller vid poolen. Tyvärr har inte vädret varit helt på min sida så det har regnat lite nästan varje dag men håller tummarna för att det vänder nu de sista dagarna jag har kvar här. Nu, dags för brunch.

_________________________

Three pictures from the last couple of days here in Miami. Still have lots of pictures and outfits left from New York to show you but I thought that it would be nice with some variety too. The days have been spent at the beach or by pool. Unfortunately the weather hasn’t been on my side so it’s been raining a bitalmost every day but keep your fingers crossed that it turns now the last few days I have left here. Now, time for brunch.

2 Responses to “GREETINGS FROM MIAMI”

Leave a Reply

  • (will not be published)