13:20 | September 22, 2014

NEW YORK TIMES

julianh_NYsnapshotjulianh_NYsnapshot4julianh_NYsnapshot35F4A1830julianh_tommyhilfigerss15julianh_NYsnapshot1julianh_NYsnapshot25F4A9821P9092943More snapshots from our trip to New York | 4th photo borrowed from Rami 

Hej Måndag! Ny vecka och början på min näst sista dag i staterna. Kommer sakna livet här men om bara 3 månader åker jag hit igen så det känns bra. Som ni har sett på några bilder så spelades det in en hel del under dagarna i New York och det ska bli jätte kul att se resultatet som kommer inom kort. Håll utkik!

_____________________________

Hello Monday! A new week and the start of my two last days in the states. I gonna miss the life here but in only 3 months I’ll be back here again so it’s ok. As you have seen in some pictures we filmed a lot during the days in New York, it’s gonna be really fun to see the results coming shortly. Stay tuned!

Leave a Reply

  • (will not be published)