20:23 | September 26, 2014

COVERUPJULIAN

Camel Coat ASOSCoat – Buy it HERE 

Tillbaka i ett mörkt och höstigt Stockholm. Mysigt! Tänker börja helgen med att unna mig en ny jacka från ASOS som har fått in massa nyheter, men jag tänker självklart på er också så jag har fixat en rabattkod endast för mina läsare som bor här i Sverige den här gången och den gäller fram till den 29/9 kl.9. Ni får 20% rabatt när ni shoppar med min kod COVERUPJULIAN från kategorierna “Coats & Jackets och “Boots”. Shopping time.. whoop whoop!

_____________________________

Back in a dark and cold Stockholm. Cosy! I’m gonna start the weekend treating myself with a new jacket from ASOS, but I thought of you guys too so I got a discount code just for my readers who live here in Sweden this time and it’s valid until the 29/9 at 9 o’clock. You get 20% off when you shop with my personal code COVERUPJULIAN from the categories “Coats & Jackets” and “Boots”. Shopping time .. whoop whoop!

Leave a Reply

  • (will not be published)