18:30 | September 28, 2014

A WALK IN PARADISE

julianh_beachlook5julianh_beachlookjulianh_beachlook3julianh_beachlook2julianh_beachlook6Shirt – Weekday // Jeans – Denim & Supply Ralph Lauren // Bandana – Gina Tricot // Sandals – Asos (HERE) // Cap – Weekday // Sunglasses – Komono // Watch – Daniel Wellington 

Vitt och blått, kan inte bli mer somrigt. Lite inspiration för er som kanske åker iväg på semester till varmare breddgrader snart. Jag gillar den här looken starkt! Knöt bandanan runt midjan för att göra outfitten lite roligare och piffa till den med något eget – en sak jag alltid tänker på när jag klär mig. Lägga till eller ta bort en detalj för att det ska kännas mer “jag” och inte se ut som alla andra, om ni förstår vad jag menar. Detaljer gör mycket!

____________________________

White and blue, can’t get more summery than this. Some inspiration for you who may go away on vacation to warmer climes soon. I like this look a lot! Tied the bandana around my waist to make the outfit a little more fun – one thing I always think of when I dress. Add or remove a detail to make the outfit feel more “me” and not look like everyone else, if you know what I mean. It’s all in the details.

4 Responses to “A WALK IN PARADISE”

Leave a Reply

  • (will not be published)