8:20 | September 30, 2014

SOME MUST HAVES

collage_nellyShop -> 1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE // 6. HERE // 7. HERE // 8. HERE // 9. HERE // 10. HERE // 11. HERE 

Behöver fylla på garderoben med massa nya skjortor, kavajer och sköna tröjor. Ett par ljusa Timberland (har redan ett par mörkbruna) och nya glasögon för jag är lite trött på mina. Herregud vad man ska ha saker hela tiden. Måste rensa lite snart. Go’morgon på er!

____________________________

Need to fill up my wardrobe with lots of new shirts, jackets and cozy sweaters. A pair of yellow Timberland (already have a pair in dark brown) and new glasses because I’m a bit tired of the ones I have. My god so much stuff I need all the time. Good morning y’all!

2 Responses to “SOME MUST HAVES”

Leave a Reply

  • (will not be published)