13:15 | September 30, 2014

THROWBACK TO STOCKHOLM’S FW

5F4A7363-2No time for lunch so we had to eat and run between the showsjulianh_fwsthlm2Dagmar ss15 presentationjulianh_fwsthlm1Perfect sunsetjulianh_fwsthlm4The swedish school of textiles julianh_fwsthlmMarc by Marc Jacobs bagjulianh_fwsthlm3endoffwSnapshots from Stockholm’s fashion week over a month ago

Satt och kollade igenom alla mina senaste mappar med bilder och försökte hitta en outfit som har totalt försvunnit så hittade jag dessa från Stockholms modevecka som jag hade glömt bort att lägga upp. Haha sista bilden alltså, skrattar lika mycket varje gång jag ser den. Bästa gänget! Ikväll ska vi få se Maddes nya kollektion för Rut&Circle och käka middag ihop nästan hela gänget.

__________________________

I was looking through all my recent folders with photos trying to find an outfit that has totally disappeared and I found these from the Stockholm’s fashion week that I had forgotten to post. Haha the last picture, I laugh just as much every time I see it. Best gang! Tonight we get to see Madde’s new collection for Ruth&Circle and after we’re gonna eat dinner together almost the whole gang.

6 Responses to “THROWBACK TO STOCKHOLM’S FW”

 1. Adina on

  Hej!
  Jag är en vanlig lantis-tjej som nu verkligen har fått upp ögonen för storstaden.
  Klicka er in på min blogg för att läsa om mig och mitt liv, då jag varvar de alldagliga skoldagarna med att snubbla omkring bland Stockholms alla märkesbutiker i lite för höga klackar.

  De senaste inläggen har handlat om:
  – Gina Tricot och Metro Modes Fashion-event
  – Min modellkarriär
  – Morris exklusiva butiksinvigning

  Hope you’ll like it! xxx

  http://adinakristina.wordpress.com

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)