17:32 | October 12, 2014

IMNEXT TAKES NEW YORK – THE MOVIE PART 4

NYC video part 4

Då var det dags för sista avsnittet av vår lilla NY serie (ledsen gubbe). Tråkigt va? Men vi kanske har ett till avsnitt på G som kommer upp om några dagar, hehe. Det var så himla kul att spela in allt det här och få göra det med alla dessa fantastiska människor! Kärlek till alla som var med både framför och bakom kameran och stort tack till alla er som har tittat <3 NI är alltid bäst!

___________________________

Time for the final episode of our NYC show (sad emoji). But we might have one more episode coming up in a few days, hehe. It was so much fun to record all this and get to do it with all these amazing people! Love to all who participated in front of and behind the camera, and thanks to all of you for watching <3 You are always the best!

6 Responses to “IMNEXT TAKES NEW YORK – THE MOVIE PART 4”

Leave a Reply

  • (will not be published)