14:16 | October 13, 2014

SHOPPING TIME

Untitled.NELLY

Shop -> 1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE // 6. HERE // 7. HERE // 8. HERE // 9. HERE // 10. HERE

Låt oss starta denna veckan med lite shopping va?! Nelly drar igång sin stora “midseason sale” imorgon men redan idag har ni möjlighet att komma in på rean före alla andra med min personliga kod NLYVIPJULIAN! Jag har redan shoppat ganska mycket den här månaden men när det är 50% och upp till 70% så är det svårt att låta bli, right? Ovan hittar ni mina favoriter!

____________________________

Let’s start this week with a some shopping huh?! Nelly kicks off their big “midseason sale” tomorrow but today you can have access to the sale before anyone else with my personal code NLYVIPJULIAN! I have already shopped a lot this month, but when it is 50% and up to 70%, it’s hard not to, right? Above you’ll find my favorites! 

One Response to “SHOPPING TIME”

Leave a Reply

  • (will not be published)